Terrassa

Premi municipal a l’excel·lència de treballs universitaris de recerca

L’Ajuntament de Terrassa ha lliurat les beques als alumnes universitaris guanyadors dels treballs de recerca presentats. En aquesta edició hi ha un total de dotze estudiants que han estat guardonats que són Hesam Aliei, Adrià Arrabal, Natàlia Gargallo, Maria Ballesta, Noelia Couso, Laura González, Seyes Hamiderza, Virginia D. Mendizábal, Sandra Rojas, Lucía Ruiz, Gisela Sabaté i Guillem Vergès.

L’acte va ser presidit pel regidor d’Universitats, Pep Forn, i va tenir lloc dimarts a la Masia Freixa. Es tracta de la novena convocatòria d’uns ajuts amb els quals l’Ajuntament vol fomentar, reconèixer i valorar estudis inèdits que aportin dades noves i aprofundeixin en l’anàlisi de la realitat científica, social, política, econònmica, laboral i/o cultural del territori.

Els projectes premiats han d’apropar la ciència i la innovació a la població en general i estimular la participació dels estudiants en el món de la recerca, especialment el col·lectiu de joves. Aquesta convocatòria té per objecte la concessió de beques a treballs de recerca desenvolupats per alumnes i investigadors/es en el si de departaments o grups de recerca que desenvolupin la seva activitat en els àmbits de la ciència, la tecnologia o l’humanisme social.

8.000 euros
Enguany, la partida de beques ha estat dotada amb 8.000 euros que han estat concedits als treballs presentats proporcionalment a la puntuació obtinguda.

A l’acte, els alumnes premiats i les alumnes premiades van fer una breu presentació del treball de recerca i els alumnes guanyadors de l’edició anterior van presentar els resultats del seus treballs.

Dotze estudiants han estat guardonats enguany en aquesta convocatòria, la novena

To Top