Terrassa

Conductor amb carnet sense punts i amb navalles i haixix al vehicle

No tenia carnet de conduir i el cotxe mancava d’assegurança. Agents de la Policia Municipal van fer diligències penals contra el conductor, enxampat ahir a Ca n’Aurell en una intervenció que es va completar amb el decomís d’haixix i navalles.

A l’1.05 de la matinada, una dotació de la Policia Municipal va aturar un vehicle amb tres ocupants. Havia comès una infracció de trànsit al carrer de l’Infant Martí, a l’alçada del carrer d’Arquímedes. En identificar al conductor, els policies van comprovar que a aquest li constava una pèrdua del permís de conduir per haver exhaurit el punts. A més, el vehicle no disposava d’assegurança, motiu pel qual va quedar immobilitzat.

Navalles i haixix
En la mateixa actuació, els agents van intervenir dues navalles, una cigarreta tipus porro i haixix. Al conductor se li van realitzar diligències per tinença d’una navalla i de haixix. A un dels ocupants del vehicle, una denúncia per tinença d’una altra navalla, i al tercer ocupant, una altra denúncia per possessió d’un porro.

Dimarts, a les 4.20 de la tarda, uns policies locals van aturar un vehicle per fer un control de documentació. El conductor no portava cap document. Va ser traslladat a Prefectura. Una vegada identificat, es va fer la imputació: no havia obtingut mai permís de conduir.

To Top