Terrassa

Tres conductors de moto víctimes d’accidents

Tres motoristes van resultar ferits en sengles accidents de trànsit divendres i dissabte. Divendres, a les 11 del matí, un motorista va resultar ferit al carrer de Dom Bosco. Va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

A les 7.20 de la tarda de divendres, una motocicleta va col·lidir amb un camió que estava realitzant treballs de càrrega i descàrrega a la carretera de Castellar, prop del carrer de Ramón y Cajal. El conductor de la motocicleta va ser traslladat a l’Hospital de Terrassa.

Dissabte, a les 5.20 de la tarda, un motorista va patir una caiguda fortuïta al carrer d’Alemanya, a l’alçada de l’avinguda del Vallès. Ell no va resultar ferit, però sí el seu acompanyant, que va ser traslladat en ambulància a i MútuaTerrassa amb ferides de caràcter lleu.

Dissabte, a les 9.25 del matí, dos vehicles van xocar a la carretera d’Olesa, resultant ferit l’acompanyant d’un dels vehicles, que va ser traslladat a Mútua. El mateix dia, a les 8.20 de la tarda, una col·lisió amb tres vehicles implicats a l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer del Jiloca, va causar un ferit.

To Top