Terrassa

Tres conductors denunciats per ebrietat

Tres conductors, almenys, han estat denunciats per ebrietat al volant als últims dies. Uns guàrdies van aturar un d’ells perquè el cotxe circulava sense llums.

Dilluns, a les 11.25 de la nit, uns policies municipals van observar la circulació anòmala d’un vehicle per l’avinguda del Vallès, a Sant Pere Nord. En aturar-lo i realitzar-li la prova estimativa d’alcoholèmia al conductor, aquest va donar un resultat de 0,48 mil·ligrams. A Prefectura va efectuar les proves de contrast, amb nivells de 0,51 i 0,48 mil·ligrams. Es van cursar dues denúncies: una al conductor i una a l’acompanyant per falta de respecte als agents.

Llums tancats
A les 4.25 de la matinada de diumenge, una patrulla de la Policia Municipal va observar com un vehicle circulava amb els llums tancats per la carretera de Matadepera. En aturar el vehicle, els agents van notar que el conductor desprenia forta olor a alcohol. Va donar un resultat de 0,62 mil·ligrams a la prova d’alcoholèmia. El conductor va ser traslladat a Prefectura, on se li van realitzar les proves de precisió, amb nivells de 0,64 i 0,63. Es va cursar denúncia administrativa per l’alcoholèmia positiva i es van realitzar diligències per tinença de drogues: el conductor portava 0,6 grams de marihuana i 0,7 de cristall.

Divendres a la nit, una patrulla va aturar un vehicle que circulava de manera erràtica pel carrer de Lavoisier. Els agents van fer bufar el conductor. El resultat: 0,67 mil·ligrams. El vehicle no tenia assegurança obligatòria ni la ITV en vigor. Va ser immobilitzat.

To Top