Terrassa

Cs creu que el pla de mandat del govern “no aporta cap valor”

El grup municipal de Ciutadans ha respost a la presentació del pla de mandat de l’executiu liderat per Jordi Ballart amb una càrrega de fons contra el full de ruta que, diuen, "no aporta cap valor a la ciutat".

El portaveu del grup, Javier González, qualifica de "negatiu" el pla. "No aporta cap valor a la ciutat, ni elements transformadors de l’Ajuntament per a construir una Terrassa que sigui un motor per a l’activitat econòmica i generi valor en àmbits com l’educació o la cultura".

Més enllà de la capacitat transformadora del document estratègic municipal, CS creu que "manquen mesures per a la promoció econòmica de la ciutat, per a fomentar la relació público-privada o per a reforçar urbanísticament aquesta ciutat a mitjà i llarg termini".

La formació taronja creu que la proposta política del govern de Tot per Terrassa (TxT) i Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) veu de la gestió de l’executiu del PSC a l’anterior mandat. Són, diu, "bones paraules i accions ja conegudes que el municipi porta desenvolupant els últims quatre anys".

Votar amb TxT
Tot i criticar la proposta política, Ciutadans obre la porta a recolzar algunes de les propostes plantejades per l’executiu per l’actual mandat. Ciutadans "podria donar suport als plantejaments que siguin beneficiosos per a la ciutat", sempre que "encaixin en el nostre programa electoral".

Javier González detecta "contradiccions entre els socis de govern en alguns temes que no comparteixen en els seus programes". Quan el govern discrepi, Ciutadans es mostra disposat a sumar amb un dels socis si es queda sol en una votació. "Tot per Terrassa podria tirar endavant en el ple proposicions d’àmbit local amb el suport de Ciutadans i d’altres partits de l’oposició", suggereix el portaveu municipal.

Ciutadans ha analitzat el pla de mandat del govern de Terrassa en el decurs d’una reunió de treball conjunta amb regidors de la formació a altres municipis com Matadepera i Vacarisses. A la trobada s’han perfilat, afirmen des de la formació, les "línies estratègiques" de la formació taronja pels quatre anys vinents.

El partit tornarà a centrar el seu discurs polític en el debat nacional, defensen el seu paper com a garant de la unitat territorial i el respecte a la Constitució. Ho farà amb "un missatge alternatiu que ens diferencia de l’alcalde i dels partits nacionalistes, però també del PSC". Javier González recorda que "som un partit que defensa la Constitució, que ha fet front al nacionalisme des dels seus inicis i que defensa un model educatiu trilingüe per a Catalunya i per a Terrassa".

En els mesos vinents, Ciutadans portarà a terme accions als barris, conferències, xerrades i "fins i tot ens plantegem editar periòdicament una revista per fer una bustiada per la ciutat". La formació treballa per reforçar la seva projecció i la dels seus líders polítics a la ciutat. La reunió de treball, explica, va incloure formació en xarxes socials i en marca personal.

To Top