Terrassa

Un vehicle xoca amb un altre i atropella una dona a Glòries Catalanes

Una dona va resultar ferida en ser atropellada dissabte per un vehicle que abans havia xocat amb un altre. L’accident, un dels quatre amb víctimes que van tenir lloc al casc urbà de Terrassa entre divendres i dissabte, es va produir a l’avinguda de les Glòries Catalanes.

Dissabte, a les dotze del migdia, una unitat de la Policia Municipal va sol·licitar a la seva central que es donés avís al 061 perquè a l’avinguda de les Glòries Catalanes una dona havia resultat ferida. Havia estat atropellada per un turisme, que prèviament havia topat amb un altre vehicle. Al lloc va acudir una ambulància, que va traslladar la víctima a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Divendres, a les 2.30 de la tarda, va tenir lloc una col·lisió entre tres vehicles a la N-150. El trànsit estava totalment tallat en els dos sentits de la marxa a causa de l’accident. Dues unitats policials van tallar els accessos a la N-150. Al lloc van arribar dues dotacions de Bombers, una grua d’Egarvia i personal sanitari, que va atendre una persona ferida i la va traslladar a MútuaTerrassa. A les tres de la tarda es va restablir la circulació.

Dissabte al matí dos vehicles van xocar al carrer de Wagner. Una ambulància va portar una persona ferida a l’Hospital de Terrassa. Diumenge, a les nou del vespre, els Mossos d’Esquadra van comunicar a la Policia Municipal que una unitat seva es trobava al carrer del Concili Egarenc, on havia tingut lloc una col·lisió entre un turisme i un patinet elèctric. Una ambulància va traslladar l’usuari del patinet a Mútua, amb ferides lleus.

To Top