Terrassa

TeC critica la injecció de diners públics als Corporate Games

Els Corporate Games, que van començar ahir, no han despertat el mateix entusiasme en tots els actors polítics de la ciutat. La coalició de Terrassa en Comú (TeC), ara fora de l’Ajuntament, ha reaparegut públicament per posicionar-se en contra de l’aportació de diners públics a aquest esdeveniment esportiu en el que participen 100 empreses. Els recursos destinats s’haurien d’haver emprat a altres prioritats socials, denuncia la formació.

El partit recorda que la competició "ja va néixer amb moltes ombres i opacitat al mandat anterior". Denuncia que l’Ajuntament va signar un conveni amb l’empresa organitzadora per un import de més de 40 mil euros "que no tenia cap contingut". Literalment, diuen els comuns, "es va concedir aquest import amb un pla director en blanc sense especificar els compromisos de l’Ajuntament i de l’empresa".

Des de TeC esperaven que el relleu en el govern "representés un canvi en les formes de fer i en les prioritats polítiques de l’equip de govern en l’àmbit de l’esport, més quan ERC en forma part i al mandat anterior es va manifestar en contra dels Corporate Games, com van fer Terrassa en Comú i la CUP". Res d’això ha passat, es lamenten, i l’executiu de TxT i ERC ha continuat recolzant l’esdeveniment.

Els comuns confien que, "com a mínim, es faran públiques les dades, especialment les referents a despeses de diners públics adreçades a aquest esdeveniment".

El partit s’ha mostrat molt indignat amb la injecció de diners municipals. "Cedir recursos públics a empreses, majoritàriament privades, mentre a la nostra ciutat hi ha nens i nenes que no tenen accés a la pràctica esportiva per impossibilitat de pagar les quotes dels clubs és injustificable", denuncia TeC en un dur comunicat. Lamentablement, insisteixen, "suposa una oportunitat perduda per l’equip de govern per trencar amb les formes de fer i les prioritats de l’anterior govern socialista".

Els Corporate Games van arrencar ahir amb la conferència, entre d’altres actes, de l’esportista David Meca.

To Top