Terrassa

Miki porta el seu “Celébrate” a l’OTFest, al Parc Audiovisual

La música torna al Parc Audiovisual de Terrassa amb una nova iniciativa de TVE i Gestmusic que escalfa motors de cara a la propera edició d’ Operación Triunfo". Aquesta tarda, a les 16.00 hores, el canal oficial del concurs a YouTube transmetrà en "streaming" el primer festival de música del l seu "talent show". Espectadors de tot el món podran seguir aquesta gala, l’#OTFest, que per primera vegada reunirà a cantants del programa musical amb una selecció d’aspirants a ser alumnes de l’Acadèmia de música de la televisió.

Una de les actuacions estel·lars serà la del cantant terrassenc Miki Núñez, que torna a l’escenari televisiu que el va descobrir per presentar el seu nou single "Celébrate". Després de la seva aventura eurovisiva amb "La venda" l’artista egarenc de Can Palet segueix guanyant una gran projecció al panorama musical espanyol amb el seu segon treball, un tema molt alegre, enganxós i en línia festivalera amb l’estil de Miki, que sona a moltes emissores de música.

El cantant terrassenc compartirà escenari amb una desena de concursants de les edicions "OT 2017" i "OT 2018" i una selecció de 12 aspirants anònims que han aconseguit el passi directe per a la primera fase del càsting de la pròxima edició del "talent" musical de la 1.

Alba Reche, Natalia Lacunza, Carlos Right, Dave Zulueta, Julia Medina, María Escarmiento, Nerea Rodríguez, Raoul i Ricky Merino tornen a trepitjar el plató del concurs. La majoria d’ells presentaran treballs propis excepte Alba Reche, que interpretarà el popular "Je veux" de Zaz i Julia Medina, que cantarà "90 minutos" de l’artista India Martínez.

Els "triunfitos" intercalaran les seves actuacions amb una dotzena d’aspirants a ingressar a l’Acadèmia, seleccionats per l’equip de càsting liderat per Noemí Galera. Són cantants, triats entre 3.000 aspirants que van publicar un vídeo de la seva interpretació a Twitter amb l’etiqueta #OTFest, que ha generat més de 50.000 piulades. Noemí Galera ha destacat que torna a sorprendre el nivell dels "covers.

El festival comptarà amb l’assistència de 200 persones de públic al plató, escollides a través d’un sorteig a les xarxes socials.

To Top