Terrassa

Premi a l’excel·lència professional del doctor Marc Garcia-Elias

La Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatològica lliura aquesta nit els Premis d’Honor i Excel·lència al Palau de la Música. Entre els professionals guardonats, el terrassenc Marc Garcia-Elias i Cos, metge traumatòleg especialitzat en la cirurgia de la mà.

El reconeixement a la tasca desenvolupada pel doctor Garcia-Elias arriba tres setmanes després que hagi estat nomenat president de l’International Federation of Societies for Surgery of the Hand (IFSSH), càrrec que exercirà fins a l’any 2022.

Amb més de quaranta anys de carrera professional com a cirurjà, docent i investigador, Marc Garcia-Elias rep aquesta nit un dels tres premis a l’Excelència Professional que concedeix la SCCOOT. També serà reconeguda la trajectòria dels doctors Carles Torrents i Carles Villanueva.

Marc Garcia-Elias i Cos és doctor en medicina i cirurgia per la UAB i Master en Biomecànica per la Mayo Medical School, Rochester, MN (EEUU). És co-fundador de l’Institut Kaplan de Cirurgia de la Mà i ha estat president de la Socie-tat Espanyola de Cirurgia de la Mà i secretari general de la Federació Europea de Societats de Cirurgia de la Mà.

El doctor Garcia-Elias ha editat dos llibres sobre la seva especialitat i més de 120 articles científics a revistes especialitzades.

To Top