Terrassa

Detingut per la policia a la plaça de Les Josefines per tràfic de drogues

La Policia Municipal va detenir ahir un individu acusat de traficar presumptament amb haixix. Els agents el van identificar, al costat d’una altra persona, a la plaça de Les Josefines, a La Cogullada. Li van decomissar 87,1 grams d’haixix i en el cotxe van localitzar una defensa, una navalla i una catana.

La patrulla es trobava a la plaça de Les Josefines, a uns metres de la Rambleta del Pare Alegre, quan els guàrdies van observar la presència de dos individus en un cotxe estacionat. Aquestes persones van actuar mostrant una actitud sospitosa i van intentar amagar alguns objectes. Els agents es van acostar al vehicle i van identificar als dos individus. I van registrar el cotxe, on van trobar un DNI a nom d’un tercer, una navalla d’afaitar, una defensa extensible, una catana i tres telèfons mòbils "de dubtosa procedència", segons la policia.

Un dels ocupants de l’automòbil portava a sobre 87,1 grams d’haixix i una papelina de cocaïna. Els policies el van detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, de tràfic de drogues.

Els objectes trobats en el cotxe van ser confiscats a l’espera de conèixer la seva procedència.

To Top