Terrassa

Una crítica a l’excés d’individualisme

El grup de teatre Casal Corpus de Barcelona va representar la novena obra per a concursar al XLV Premi Ciutat de Terrassa de teatre:"Animals de companyia"d´Estel Solé (Molins de Rei 1987), dirigida per Marc Bosch.

L´argument és senzill. Uns amics preparen un sopar-sorpresa per donar la benvinguda a una companya que es va intentar suicidar i ha estat ingressada uns mesos en un psiquiàtric.

La Clara (Gemma Mozas), la seva germana Laura (Laia Pérez) i el marit d´aquesta, en Marc (Marc Ortiz) seran còmplices d´un secret que els revela l´Àlex (Jordi Boldú) amic i enamorat de la Beth (Raquel Fernández) mentre esperen que arribi aquesta de la clínica per a sopar tots junts.L’ Àlex, però , els demana que mantinguin el misteri durant la festa.

Descobrint intimitats
Les mentides donaran pas a situacions incòmodes on l´amistat es posarà a prova, on s´aniran descobrint intimitats i on cada personatge mostrarà la veritable personalitat.Els diàlegs que formen part del text són frescos i d´actualitat i els actors i actrius encaixen molt bé amb el rol que tenen a l´obra.

Una obra coral on es fa una crítica de la manca de comunicació en les relacions personals i sobretot de l´excés d´individualisme d´avui en dia.

La setmana que ve tancarà aquesta edició del concurs l´obra "Art" de Yasmina Reza que serà interpretada pel grup El Rossegall de Vilanova i la Geltrú. No ens la perderem!! .

To Top