Terrassa

Una gran interpretació

La Companyia de Teatre El Centru de Canet de Mar ens presentà diumenge passat, dins l’edició XLIII del Premi Ciutat de Terrassa de Teatre, una obra del reconegut dramaturg Neil Simon (Nova York 1927) : "Descalços pel parc", dirigida per Quim Dotras.

El 1967 es va portar al cinema interpretada per un joves que prometien : Robert Redford i Jane Fonda.

Dos joves acabats de casar , la Connie (Montse Estarlich) , una jove aventurera i somiadora i el Harry (Josep Pou), un advocat novell, conservador i ensopit, després d´haver passat sis dies tancats en un hotel on han passat la seva lluna de mel, se n´adonen que tenen poques coses en comú quan van a viure a l´àtic que han llogat . Un pis sense ascensor fred i desmanegat que ens transporta als anys 60.

La Connie, després de conèixer el veí del sobreàtic, un home excèntric , seductor i pelacanyes, en Víctor Velasco (Josep Espí), se li acut aparellar-lo amb la seva mare, l´Ethel (Cati Forcano)una vídua un xic sofisticada, però que no farà basques al nou pretendent.

Arran de la felicitat de la mare, la protagonista es planteja el futur que li espera amb una personalitat tan oposada com la del seu estrenat marit.

Els quatre personatges borden les seves interpretacions i saben fer arribar amb naturalitat els diàlegs, que no han perdut ni frescura ni enginy, a un públic entregat i que no pot parar de riure mentre l´embolcalla la música de Harry James.

Si no heu pogut veure l´obra us recomano que mireu la pel.lícula, molt fidel als diàlegs de l´obra teatral. Passareu una bona estona .

Ah¡ i descalceu-vos de tant en tant ¡.

To Top