Terrassa

Comèdia d’embolics a la Sala Crespi

La companyia Paranys de Sant Joan de Vilatorrada va presentar a concurs al Premi Ciutat de Terrassa de teatre el diumenge passat a la sala Crespi l´obra "Amb els pixats al ventre". És un text propi , dirigit per Pep Martínez, divertit però alhora complex de representar.
El Phil (Albert Giralt), complerts el cinquanta , es dedica a empaitar noies jovenetes mentre la seva dona , la Maggie (Montse Mas), tampoc bada. En Georges(Carles Gutiérrez) es troba al mig de tots els embolics que van succeint veient-les venir per totes bandes. El marc on van succeint les accions és el menjador d´un apartament modern i acolorit que transmet optimisme.

La porta d´entrada ,que suposem oberta ,és un anar i venir de personatges que estan relacionats entre si per parentesc o amistat amb la parella propietària. I entremig un bomber amb uniforme preparat per si hi ha una urgència i ha d´anar a apagar foc.

Però el que va escalfant l´ambient és l´excel.lent interpretació de tots els personatges que en l´hora i mitja que dura l´espectacle no baixen ni un moment el ritme. Els embolics i tripijocs fan que l´espectador passi una bona tarda de diumenge. Bona feina i endavant.

To Top