Terrassa a taula

Pateix cremades en un incendi a Terrassa

Dos focs causen destrosses a cuines

Dotació de Bombers de la Generalitat

Una persona ha patit cremades aquesta tarda en l’incendi que ha afectat la seva cuina. El foc s’ha declarat a les 14 hores en un habitatge del carrer del Xúquer i el mateix inquilí l’ha sofocat en primera instància abans de l’arribada dels bombers. Una hora després, un altre incendi ha causat destrosses en un altre habitatge, en aquest cas a l’avinguda del Pintor Mir.

El primer fet , l’ocorregut al barri de Xúquer, ha tingut lloc en un tercer pis. Les flames han calat en la campana extractora de la cuina i han cremat el conducte i mobles. El mateix inquilí ha intentat apagar el foc utilitzant una manta i ha patit cremades. En principi, les lesions no semblaven greus i personal del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès el ferit, que no ha requerit el trasllat a cap centre hospitalari. Dues dotacions de Bombers de la Generalitat s’han desplaçat a Xúquer, on han treballat durant quaranta minuts per acabar d’apagar les flames i per revisar l’habitatge.

Una hora després, al voltant de les 15, els serveis d’emergències han rebut un altre avís d’incendi d’habitatge, aquest cop des del sector de les Arenes-la Grípia-Can Montllor. També cremava una cuina, en aquest cas de petites dimensions, d’uns tres metres quadrats, ubicada al costat d’una terrassa en un edifici de l’avinguda del Pintor Mir. Era en una segona planta. Les flames s’han estès a una teulada de fibra, d’uns 10 metres quadrats, i el fum s’ha escampat per bona part de l’edifici.

Un habitant del pis ha evacuat l’immoble i el SEM l’avaluat per descartar una intoxicació per inhalació de hum. En principi, aquesta persona ha resultat il·lesa. Els bombers, que han enviat a la zona quatre dotacions, han intervingut durant una hora en l’extinció de les flames i la inspecció de l’edifici.

Pateix cremades en un incendi a Terrassa
To Top