Comarca

Final de les obres del carrer de Sant Llorenç

L’última fase dels treballs es durà a terme durant el mes d’octubre

Les obres de remodelació del carrer de Sant Llorenç de Matadepera, entre el carrer de Ramon Mias i el carrer de Sant Isidre entraran en la seva darrera fase aquest proper dilluns i durant tot el mes d’octubre. Això comportarà, però, interrupcions del subministrament elèctric d’entre 15 i 30 minuts, i modificacions en l’ordenació del trànsit viari. Aquests treballs van començar l’octubre de l’any passat fins al mes d’abril, en una primera fase.

Els talls de llum aniran a càrrec d’Endesa i consistiran a la connexió de tots els abonats a la nova línia i la retirada de l’antiga. Cada tall serà avisat a cada abonat per part de l’empresa en la mesura que siguin necessaris.

Per altra banda, i per tal de poder realitzar els treballs, s’utilitzaran mitjans d’elevació que implicaran talls provisionals i parcials dels carrers de Sant Isidre, Ramon Mias i Sant Llorenç (entre Ramon Mias i Sant Isidre). Segons ha informat el consistori, en tot moment, però, es permetrà l’accés dels veïns per entrar i sortir del propi gual i es tornarà a restablir el trànsit cada cop que finalitzi la jornada de treball.

Carta de la regidora

En una carta adreçada als veïns afectats, la regidora d’Obres i Serveis Anna Piñol ha agraït la paciència i comprensió “que estem segurs que tindreu mentre durin aquestes obres”. Així mateix, a l’escrit, Piñol queda a disposició dels ciutadans per resoldre els dubtes que es puguin plantejar.

Final de les obres del carrer de Sant Llorenç
To Top