Matadepera

Cesc Serrat i Toni Fàbregas exposen als monestirs del Berguedà

Totes les exposicions es poden visitar en l’horari d’obertura dels montestirs

El Monestir de Sant Llorenç del Berguedà acollirà l'exposició fotogràfica "Memòries Vives"

El polifacètic artista i rondallaire matadeperenc Cesc Serrat presenta diverses exposicions paral·leles als monestirs romànics del Berguedà, que es podran visitar fins al setembre. Per una banda, el Monestir de Sant Llorenç del Berguedà acull “Memòries Vives”, una delicada exposició de fotografies d’alguns dels treballs de poesia visual realitzades per Serrat als diferents monestirs romànics.

Al Monestir de Sant Llorenç de Guardiola es podrà gaudir d’unes instal·lacions que reflexionen sobre la situació de la terra; al Monestir de Sant Jaume de Frontanyà l’artista presenta ‘Art pobre. Any Brossa’, una exposició realitzada amb materials quotidians, però fora de context, a través dels quals fa una crítica a les injustes guerres que hi ha al món i un homenatge als migrants que el mar s’ha empassat.

Finalment, a la recentment restaurada església de Sant Climent de la Torre de Foix Serrat hi mostra l’obra ‘Naftalina’, amb un caire conceptual i minimalista.
Per la seva banda, l’artista i president del Col·lectiu d’Art de Matadepera, Toni Fàbregas, exposa ‘Idomeni’ al Monestir de Santa Maria de Lillet, fins al 13 d’octubre. L’obra es pot visitar els matins de dissabtes de 10 a 13 hores.

Per a la resta d’hores i dies, cal contactar prèviament amb el telèfon 687 9985 41. “Idomeni”, un nom evocador de la tragèdia de tantes vides humanes, és una mostra
de set peces que consisteix en uns assemblatges, plafons i peces escultòriques amb objectes incorporats, que ens remeten directament a l’ésser humà, a la seva essència on l’autor ens parla de dolor, solitud i èxode.

To Top