Matadepera

Un debat sobre el futur del camp de golf de Matadepera

L’acte serà el 3 de juliol a les 19 hores al Casal de Cultura

El darrer debat va tenir lloc dies abans de les municipals de l’any passat / Miquel Badia

Hi haurà un debat sobre el futur del camp de golf de Matadepera. L’acte tindrà lloc el dimecres 3 de juliol a les 19 hores al Casal de Cultura. Totes les forces polítiques amb representació a l’Ajuntament, així com entitats i ciutadans en particular podran expressar les seves opinions al respecte.

El debat, que és organitzat per Matadepera Ràdio i Matadepera TV, se celebrarà deu dies abans de la consulta sobre el futur del camp de golf que tindrà lloc el divendres 12 de juliol. En cas que l’aforament de la sala es completi, s’habilitarà una altra dependència al mateix Casal, per tal que el debat es pugui seguir a través d’una pantalla amb Matadepera TV.

Tres parts

El debat tindrà tres parts ben diferenciades: a la primera, tots els representants de les formacions polítiques i regidores electes no adscrites tindran un torn de paraula per exposar els seus posicionaments. Tot seguit, hi haurà un torn per a les entitats del poble que estiguin donades d’alta al registre municipal d’entitats de l’Ajuntament de Matadepera i que hagin sol·licitat participar-hi; i finalment, hi haurà un torn per a particulars obert a tothom. En tots els casos, les intervencions estaran molt limitades per tal que tothom qui vulgui hi pugui dir la seva.

El 12 de juliol tindrà lloc la consulta on es formularà la pregunta: “Està d’acord en canviar l’ús del camp de golf municipal per destinar-lo a altres activitats esportives i/o culturals?”.

To Top