Matadepera

Miquel Badia presenta “Arbres”, una mostra que recull la seva mirada dins el bosc

L’exposició del fotògraf de Matadepera forma part del festival Àlbum i es pot veure a El Pla

Part de la mostra de Miquel Badia

El fotògraf matadeperenc Miquel Badia és un dels autors escollits per participar al festival d’imatge i fotografia contemporània Àlbum, que té lloc fins al 2 de juny a diversos espais de Terrassa, i aquest any també a Matadepera. Badia presenta una selecció d’imatges que recullen la seva mirada dins el bosc. Per l’autor, “els arbres modelen el paisatge i conviden a interactuar i fabular, a mimatitzar-s’hi. Perquè els arbres, com nosaltres, segueixen un cicle vital fins a la desaparició. Només en queden els records, uns més fixats i definits, altres més desdibuixat i boirosos”.

L’obra de Badia es pot visitar els dissabtes i diumenges fins al 2 de juny, de les 11 a les 13 hores al centre d’art contemporani El Pla (Passeig del Pla de Sant Llorenç, 2), el centre d’arts visuals del Col·lectiu d’Art de Matadepera, una asociació sense ànim de lucre formada per més de 70 socis.

L’entitat va ser creada amb la finalitat de fomentar i realitzar activitats culturals per tal de donar resposta a propòsits de caire creatiu i expressiu (producció artística) i comunicatiu dins del fet artístic.

El Pla és un espai físic obert que serveix com a nexe, com a punt de trobada, d’interrelació i intercanvi entre artistes. Així doncs, a part de ser un espai expositiu, també és un espai de creació artística i dinamitzador de les arts visuals.

To Top