Matadepera

Dues de les regidores de Junts per Matadepera continuen al govern

Núria Garcia i Dolors Martí es desvinculen de la decisió del partit d’abandonar l’equip de govern

Dues de les regidores de Junts per Matadepera, Núria Garcia (Cultura i Festes i Benestar Social), i Dolors Martí (Educació i Formació, i Ocupació), seguiran al govern de Matadepera.

Garcia i Martí van fer públic aquest dimecres un comunicat on expliquen la seva posició i es desvinculen així de la decisió que va prendre la militància del partit dimecres passat en una consulta interna, en què va demanar que Junts per Matadepera abandonés l’equip de govern i anés a a l’oposició.

En el comunicat, Núria Garcia i Dolors Martí qualifiquen “inoportú” el moment triat per ferla consulta, tenint en lloc que es va fer abans de les eleccions al Parlament. A més, refermen la seva voluntat “de seguir treballant pel poble des d’un equip transversal, respectuós i independent, on s’escolten totes les veus”. Per aquest motiu, les dues regidores afegeixen:”Mantenim el nostre compromís amb els matadeperencs amb la voluntat de servir-los”.

En canvi, Eva Brugal, regidora d’Obres i Serveis, en un comunicat també difós al mateix moment apunta que “davant d’aquest plantejament polític, la tasca per la qual se m’havia demanat col·laborar considero que passa a segon terme, i és per aquest motiu que renuncio a la meva acta de regidora permetent als polítics gestionar els pròxims passos que el partit ha de prendre”. Brugal ha volgut agrair “el suport incondicional de l’alcalde Guillem Montagut i de totes els membres del govern actual”.

Amb la renúncia d’Eva Brugal, la següent persona a la llista de Junts per Matadepera és la independent Maria del Carme Jiménez Montilla.

Pel que fa a Gabriel Pirla, ja en el seu moment va manifestar acatar la decisió del partit.

Junts per Matadepera, per altra banda, ja estava al corrent de la decisió dels regidors i ben aviat emetrà un comunicat al respecte.

Així queda l’equip de govern

Malgrat aquests canvis, la composició de l’equip de govern continuarà com fins ara, amb els 5 regidors de Som-hi Matadepera (Guillem Montagut, Estel Riera, Francesc Llobet, Jordi Mercader, Laura Ríos), el d’ERC Matadepera (Anna Piñol), i Núria Garcia i Dolors Martí. L’oposició estarà formada pels 2 regidors de Junts per Matadepera (Gabriel Pirla i qui substitueixi Eva Brugal), i els 3 de Suma’t Matadepera (Nil López, Laia Sala, Sergi Enrique).

Junts els demana que marxin

L’executiva de Junts per Matadepera considera l’actitud de Garcia i Martí un “exercici de desobediència deliberada”. Diu que situen els interessos personals per damunt de decisions democràtiques i demana a les dues regidores que marxin per coherència i respecte a una resolució de la militància.

Junts per Matadepera vota passar a l’oposició

To Top