Matadepera

Subvencions per millorar la xarxa d’aigua a Matadepera

L’Ajuntament ha presentat dos projectes per un valor global de 1.027.000 euros

En el marc del període d’emergència per sequera, l’Ajuntament de Matadepera ha presentat dos projectes de millora a la xarxa d’aigua potable del poble per un valor global de 1.027.000 euros i que opten a finançament a través de subvencions, encara pendents d’aprovació final, per un total de 630.000 euros. “L’estat d’emergència per sequera dels darrers mesos i l’evidència que una part considerable d’aigua potable es perd en fuites, ens impulsa a cercar finançament i suports per a abordar aquests Projectes”, ha apuntat la Regidora d’Obres i Serveis, Eva Brugal.

La primera subvenció s’ha gestionat a l’Agència Catalana de l’Aigua i l’objecte del projecte presentat és la renovació de 1.000 metres linials de canonada en trams situats a les Pedritxes i Cavall Bernat – Can Robert. L’import total de l’obra projectada és de 526.000 euros i l’ajut, sol·licitat, de 300.000 euros.

En el segon projecte, realitzat en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència finançat pels fons Next Generation, l’Ajuntament ha sol·licitat un ajut de 330.000 euros per millorar la sectorització de la xarxa i la detecció de fuites.

Subvencions per millorar la xarxa d’aigua a Matadepera
To Top