Matadepera

Obertes les inscripcions a la Coral Clau de Sol

Un grup que fa 30 anys que promou el cant coral i el gaudi de les produccions musicals pròpies

La Coral Infantil Clau de Sol de Matadepera és un referent a la ciutat. Un grup que té un objectiu clar: promoure el cant coral i el gaudi de les produccions musicals pròpies en una trajectòria avalada per 30 anys d’història. Rosa Martínez està al capdavant d’una entitat que està oberta als cantaires amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys.

Amb assajos estables tots els divendres al Casal de Cultura, l’entitat prepara i organitza concerts durant tot l’any, sobretot per dates assenyalades com Nadal. El 2019, els cantaires van poder gaudir d’una experiència única: gravar un single amb el grup infantil Ambauka. La cançó, titulada “Bon Profit”, forma part del darrer disc de la formació, titulat “De Cap per Avall”. Una cançó que segueix l’estil musical que acostumen a treballar a la Coral, que compta amb una llarga llista de títols que podem descobrir a través de la seva llista de Spotify.

La Coral Infantil Clau de Sol de Matadepera està oberta a les inscripcions pel nou curs, que arrencarà aquest setembre. Ja han avançat que incorporaran novetats, entre les quals destaquen un concert de Nadal que inclourà una actuació conjunta amb l’Agrupació Coral de Matadepera, una crida als Reis Mags i una cantata del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, anomenada “Juguem cantant”, sense oblidar el ja tradicional concert de fi de curs.

Obertes les inscripcions a la Coral Clau de Sol
To Top