Matadepera

“Relats amb nom de dona” a Matadepera

L’exposició presenta les desigualtats de gènere a Uganda a través de diferents històries de dones

L'exposició, a la Sala d'Actes del Casal de Cultura

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones (8M), l’associació matadeperenca Petits Detalls ha organitzat al Casal de Cultura l’exposició fotogràfica “Relats amb nom de dona”.  La mostra presenta les desigualtats de gènere a Uganda a través de set relats de set dones diferents que han acceptat explicar la seva història, fotografiats per la fotoperiodista Meritxell Prats. L’exposició es podrà visitar fins al divendres 22 de març.

Amb aquesta exposició, Petits Detalls intenta explicar com a Uganda, “tot i que el problema és global, les dones pateixen unes barreres socials o desigualtats per el simple fet de ser-ho, raó per la qual l’activitat conta com a acció d’educació per la justícia global i desenvolupament”, segons es pot llegir al seu programa de mà.

Educació, desenvolupament social i salut

Petits Detalls és una associació sense ànim de lucre, fundada el desembre de 2014, que es dedica a promoure projectes de cooperació internacional en un dels països més pobres i subdesenvolupats del món: Uganda. Els seus projectes, que tenen com a objectiu principal millorar el nivell de vida de la dona, la infància i, per conseqüència, de les futures generacions, es basen en l’educació, el desenvolupament social i la salut bàsica. L’entitat forma part de la Taula de Solidaritat de Matadepera i concorre a les subvencions de cooperació que es convoquen cada any.

To Top