Matadepera

Retiren les taules del restaurant de la Mola

Els propietaris de l’establiment ja han començat a recollir-ho tot

Les taules, apilades fora de l'establiment / Gemma Montserrat

Les taules del restaurant de la Mola ja han començat a ser desmuntades i retirades. L’establiment ubicat al cim més alt del parc natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac va tancar portes ara fa una mica més d’un mes, després que la Diputació de Barcelona decidís no renovar-los la concessió del servei, i els propietaris disposen de deu mesos per recollir-ho tot i abandonar definitivament l’emplaçament.

Gemma Montserrat

Les tasques ja han començat. Algunes fotografies compartides a les xarxes socials mostren el mobiliari, desmuntat i apilat, per parts, a l’exterior de l’equipament. Aquelles taules on tants àpats es van servir marxen del lloc que durant anys va ser punt de reunió d’excursionistes que feien una parada per recuperar forces.

L’últim àpat al restaurant de la Mola

La Diputació de Barcelona vol reorientar el cim i els seus accessos i convertir els serveis relacionats amb la divulgació del patrimoni natural i cultural en els serveis principals de l’espai. El restaurant està tancat, però continuen oberts els espais públics del conjunt de l’antic monestir com ara l’església, la sala mirador i el pati del recinte. Es mantenen els serveis d’informació als visitants, la recollida de residus a l’equipament i entorn, la seguretat del recinte, el servei de lavabos i el servei de neteja i manteniment del sistema d’aigües residuals.

To Top