Matadepera

La Unió Excursionista de Matadepera canvia de Junta

Jordi Miranda i Rius agafa el relleu de l’anterior president de l’entitat, Marià Lamana, i estarà acompanyat de Carme Puig i Franch (tresorera) i Lluís Ollé i Biosca (secretari)

Nova junta directiva de l'entitat, amb Jordi Miranda, Carme Puig i Lluís Ollé / UEM

La Unió Excursionista de Matadepera, ha anunciat canvis a la seva junta directiva. El passat 19 de gener, Jordi Miranda i Rius va agafar el relleu de l’anterior president, Marià Lamana, i en aquest mandat estarà acompanyat de Carme Puig i Franch (tresorera) i Lluís Ollé i Biosca (secretari).

“Estem molt il·lusionats amb aquest canvi i estem mirant com gestionar l’entitat de manera que sigui més oberta i més participativa”, explica el nou president Jordi Miranda. “Estem pensant noves activitats, però encara estem mirant com organitzar-ho tot”, assegura Miranda. Des de l’entitat expliquen que volen contactar amb altres agrupacions excursionistes de la seva dimensió, petites, per organitzar activitats més importants i que requereixin d’una potència més gran que la que en aquests moments tenen a l’UEM.

Entre els diversos objectius que s’ha marcat l’entitat i que han recollit en una carta oberta als socis hi ha els de tenir una funció més aglutinadora de les associacions del poble relacionades amb les activitats a la muntanya. “És per això que contactarem amb totes les associacions del poble”, destaca Miranda. La UEM també es proposa fer una tasca divulgadora del parc natural, organitzar altres activitats per a altres públics, com sortides d’alta muntanya, excursions familiars i també oferir conferències i xerrades. La UEM indica a l’escrit que si hi ha prou gent interessada, especialment joves, es podrien organitzar altres seccions com l’espeleologia, les curses de muntanya, la bicicleta de muntanya o l’escalada.

La UEM també ha de ser un motor per a l’organització d’activitats adreçades a la millora de l’entorn natural i en especial del nostre parc“, assegura Miranda. “La feina que ha fet el Marià tots aquests anys ha estat molt bona, però ara ja es veia que després de tants anys al càrrec i amb tant esforç necessitàvem un canvi”, destaca el nou president.

To Top