Matadepera

Neix Matadepera Drac Esquí Club

L’entitat organitza per al 27 de gener una esquiada a l’estació Font-Romeu que s’emmarca dins les festes de Sant Sebastià

Matadepera recupera una entitat dedicada a l’esquí en el marc de les Festes de Sant Sebastià: el Matadepera Drac Esquí Club. Segons explica Marc Forte, president del grup, aquesta neix com una nova entitat. Els socis fundadors actuals de Matadepera Drac Esquí Club han estat Marc Rius, Rosa Carraminyana, i Marc Forte.

“Tot això surt de nosaltres, que ja des de petits ens agradava l’esquí i ens venia de gust aquesta experiència”, explica Marc Forte, tot afegint que “Ho vam anar parlant i ens vam animar a fer-ho.” Enguany l’entitat organitzarà una única activitat, una esquiada a Font-Romeu el dia 27 de gener, emmarcada dins les Festes de Sant Sebastià. Les places són limitades i es poden fer fins al diumenge 21 de gener. A partir del gener de 2025, l’entitat té intenció d’organitzar més esquiades, amb possibilitat de fer curset per nivells.

“Antics socis fundadors i membres estan tots molt animats i contents de recuperar-ho, i en general estem tots molt il·lusionats”, assegura Forte. “Estem encantats que tothom es vagi apuntant, famílies i grups”, afegeix. L’entitat destaca que es podrà seguir la seva activitat a través de la web i el seu compte d’Instagram, i se’ls podrà trobar aquestes festes de Sant Sebastià en alguna parada per respondre dubtes i fer promoció.

Neix Matadepera Drac Esquí Club
To Top