Matadepera

La cursa de Festa Major obliga a tancar el camp de golf de Matadepera

Aquest diumenge 22 d’octubre torna la cursa de la Festa Major. Enguany, però, la convocatòria ve acompanyada de polèmica.

Una de les edicions anteriors de la cursa popular de la Festa Major | MIQUEL BADIA

Després de tres anys d’absència i d’haver-se anul·lat a última hora a causa de la pluja, aquest diumenge 22 d’octubre es recupera una de les convocatòries més populars de Matadepera: la cursa popular de la Festa Major. Enguany, però, la convocatòria ve acompanyada de polèmica. El recorregut de la cursa passarà pel camp de golf, cosa que ha provocat el tancament de les activitats del recinte esportiu el mateix diumenge. El fet de tancar el camp no ha convençut alguns veïns, tenint en compte que el municipi està revolucionat per la proposta de l’alcalde Guillem Montagut per canviar l’ús d’aquest espai.

El trajecte de la cursa popular ha provocat la suspensió de la prova del torneig social que té lloc el tercer diumenge de cada mes al mateix recinte. A més, el camp de pràctiques també romandrà tancat durant la celebració de l’acte.

La cursa de Festa Major, organitzada per la Regidoria d’Esports, Club Cross Matadepera i el Consell Esportiu del Vallès Occidental, donarà el tret de sortida a l’aparcament de Can Vinyers en dos horaris diferents. La cursa infantil, que recorrerà 1,5 quilòmetres, començarà a les 10.30 hores, mentre que la dels adults arrencarà a les 11.30 hores i tindrà un trajecte de 6,5 quilòmetres. La participació està limitada a 400 corredors.

L’edició d’enguany serà solidària. En aquest sentit, l’organització de la cursa donarà 1 euro per cada persona que participi a la junta d’Oncolliga Matadepera.

La cursa de Festa Major obliga a tancar el camp de golf de Matadepera
To Top