Matadepera

Reconeixement als millors alumnes de Matadepera

L’alcalde de Matadepera i la regidora d’educació i formació van rebre els alumnes de l’escola Montcau La Mola i l’Institut de Matadepera

L’alcalde, la regidora i els guardonats / Miquel Badia

L’alcalde de Matadepera Guillem Montagut i la regidora d’educació i formació Dolors Martí, van rebre els alumnes de l’escola Montcau La Mola i l’Institut de Matadepera que havien tret les millors notes de la Selectivitat el passat mes de juny, així com els millors treballs de recerca. La trobada va tenir lloc a les dependències municipals el passat dijous 7 de setembre a la tarda.

Amb la presència dels dos directors dels centres educatius, es va fer un reconeixement a Sílvia Botifoll Pinya de l’Escola Montcau la Mola i Berta Sánchez Fuentes de l’Institut Matadepera, que van treure un 9,40 i un 8,70 a la Selectivitat. Pel que fa als treballs de recerca, el més ben valorat de l’Institut va ser el de Ricard Val Prieto amb el títol “Influeix la mida i la forma dels objectes en el seu refredament?”. I per part del Montcau-La Mola, Maria Dinarés Pomés amb el treball “Què és la llum?

Reconeixement als millors alumnes de Matadepera
To Top