Policia Local Matadepera
Matadepera

Matadepera tindrà dos nous agents de la Policia Local

L’Ajuntament ha publicat un edicte pel qual s’ha obert un procés selectiu de dues places

En el marc d’un pla per gestionar millor la seguretat del municipi, l’Ajuntament de Matadepera ha publicat un edicte pel qual s’ha obert un procés selectiu de dues places d’agent de la Policia Local. Les places es regeixen pel sistema de concurs d’oposició lliure i constitució de la borsa de treball, i les sol·licituds es poden presentar fins aquest diumenge dia 20 d’agost.

Es tracta dues places d’agent enquadrades en l’escala d’administració especial, sotsescala de serveis especials, escala bàsic, grup C, subgrup C1, dotades amb les retribucions que corresponen d’acord amb la relació de llocs de treball i la legislació vigent.

La selecció pel sistema de concurs d’oposició consisteix en la valoració de determinades condicions de formació, mèrits o nivell d’experiència relacionats amb la tasca policial a exercir, i en la superació de les proves corresponents.

Un cop finalitzi el termini de presentació de sol·licituds, la presidència de la corporació, o autoritat delegada, en el termini màxim d’un mes, dictarà resolució aprovant la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses.

Matadepera tindrà dos nous agents de la Policia Local
To Top