Matadepera

Tornen les nits de les sardanes a Matadepera

Aquest dimecres12 de juliol engega la primera audició a la plaça del Casal de Cultura amb la cobla Jovenívola de Sabadell

Ballada de sardanes l'any 2022

El cicle de sardanes d’estiu torna al poble de Matadepera. L’Agrupació Sardanista La Mola de Matadepera ha tornat a organitzar pels dies  12, 19 i 26 de juliol a les 21:30h audicions a la plaça del Casal de Cultura.

La primera audició té lloc aquest dimecres 12 de juliol i anirà a càrrec de la cobla Jovenívola de Sabadell. Entre els diversos temes, s’interpretarà la sardana Placidesa del compositor Lluís Albert i Rivas, escollida pel dia Universal de la Sardana, amb motiu del centenari del seu naixement.

La segona audició tindrà lloc el dia 19 i hi participarà la cobla Ciutat de Terrassa. Entre el repertori que interpretarà, hi haurà la sardana Balenyà, més de mil anys d’història, del compositor Carles Santiago, guanyadora del premi popular a la millor sardana de l’any 2022.

La darrera audició de les sardanes d’estiu serà el 26 de juliol i anirà a càrrec de la cobla Principal de Terrassa, que conclourà l’audició amb la sardana La Mola de Matadepera, premi popular a la sardana de l’any 2021, del compositor Jordi León amb motiu del 40 aniversari de l’Agrupació Sardanista La Mola.

To Top