Matadepera

Mans Unides Matadepera organitza el Music Van Market

Aquesta sisena edició donarà suport a la formació de les joves sense estudis de la zona rural de Saaba, a Burkina Faso

Music Van Market a la plaça de l'Ajuntament el 2017 / Ajuntament de Matadepera

L’entitat matadeperenca Mans Unides Matadepera es va formar fa uns vint anys. Actualment, compta amb 11 noies voluntàries que s’encarreguen d’organitzar diferents actes per aconseguir diners pel tercer món. “A part del tercer món, aquests últims anys Mans Unides també destina diners a ajudar a les catàstrofes naturals i afectats de les guerres que es pateixen a Europa”, explica Marta Borrell, una de les voluntàries de l’organització.

La delegació local organitza cada any diverses activitats i projectes diferents. “Normalment, només organitzem un esdeveniment a la primavera, abans eren desfilades, concerts, i ara ja fa uns anys que organitzem el Music Van Market“, indica Borrell.

Entre les activitats que organitza l’entitat al poble hi ha el Music Van Market, un mercat que ha estat parat una temporada per culpa de la pandèmia, però torna amb força al poble. Aquest any durà a terme la seva sisena edició el pròxim 19 de maig a la plaça de l’Ajuntament de Matadepera. “Ho fem amb molta il·lusió i el poble de Matadepera s’hi bolca de veritat, gaudeix i col·labora a la vegada amb Mans Unides”, assegura emocionada Borrell.

Foodtrucks i molta música

L’esdeveniment reunirà paradetes de productes, foodtrucks i un escenari amb música en directe per recaptar fons destinats a projectes solidaris a Burkina Faso. “Muntarem una gran festa, amb botigues per comprar i passejar, una gran varietat de foodtrucks per poder berenar i sopar tota la família i grups d’amics”, explica Marta Borrell.

El Music Van Market està pensat per a tothom. L’esdeveniment iniciarà a les 17 hores de la tarda fins a la 1 de la matinada, i disposarà d’espais per a berenar i sopar. També comptarà amb concerts en directe amb els matadeperencs The Pacas i el grup que organitza concerts benèfics PorFinViernes.

Music Van Market a la plaça de l’Ajuntament el 2017 / Ajuntament de Matadepera

Recaptació de fons

En aquesta edició Mans Unides Matadepera col·labora amb Mans Unides Terrassa, i el projecte vol donar suport a la formació de les joves sense estudis de la zona rural de Saaba, a Burkina Faso, amb les religioses de María Immaculada. I és que en aquesta societat les joves encara no tenen la mateixa possibilitat d’instrucció que els homes.

Mans Unides facilitarà a les Religioses de María Immaculada un mitjà de transport en bon estat que les ajudi a continuar amb la labor de sensibilització. D’aquesta manera podran continuar conscienciant als pares i a les dones, i garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat. L’import total és de 30.030 € i Mans Unides finançarà el 97%, mentre que el soci local el 3% restant. Hi ha 845 beneficiaris directes i 2.000 d’indirectes.

Mans Unides Matadepera organitza el Music Van Market
To Top