Matadepera

Un 15% més de serveis de la Policia Local de Matadepera

Del maig a l’agost, s’han produït quatre robatoris amb força a domicilis

Les dependències policials de Matadepera / miquel badia

La Policia Local de Matadepera ha fet durant aquest quadrimestre 1.787 serveis, el que suposa un 15% més que l’any passat. A més, el cos ha rebut 3.035 trucades, un 45% més que el 2021. Aquest és el balanç de l’activitat des de maig fins a l’agost.

La Policia Local de Matadepera ha fet 24 controls per seguretat ciutadana (15 més que l’any passat), 114 punts estàtics de control (10 més que l’any passat); 169 identificacions de persones (27 més que l’any passat), 137 identificacions de vehicles (una cinquantena més que el 2021); 11 detencions (tres més que l’any passat); 11 alertes a través de l’aplicació BeeSafe; i 101 alarmes (de la qual cap ha estat positiva).

Pel que fa als fets delictius, de maig a agost s’han produït quatre robatoris amb força a domicilis (al mateix període de l’any passat, tres); dos a interior de vehicles (igual que l’any passat), cap furt (l’any passat n’hi va haver 1), i dues temptatives d’ocupació avortades per la Policia Local (l’any passat en van ser 8).“Estem satisfets del balanç”, ha manifestat el regidor de Seguretat Marcel·lí Bosch a Matadepera.cat, “perquè hem incrementat la vigilància, i la baixa sinistralitat de robatoris n’és una bona mostra”. Bosch ha destacat que “no podem abaixar gens la guàrdia. Cal continuar estant ben alerta, especialment a partir de les properes setmanes quan el dia encara s’escurçarà més, el que afavoreix la comissió de delictes”.

To Top