Matadepera

Maria Glòria Farrés, pregonera de la festa major de Matadepera

El poble celebrarà la seva festa gran del 26 al 29 d’agost sense restriccions

Maria Glòria Farrés, la veu degana de la ràdio a Catalunya serà la pregonera de la Festa Major de Matadepera, que se celebrarà del 26 fins al 29 d’agost. Farrés ha estat distingida enguany amb una Menció d’Honor a la 22a edició dels Premis Ràdio Associació de Catalunya que han reconegut la seva trajectòria.

El pregó donarà el tret de sortida a una festa que torna amb força amb una seixantena d’actes i sense restriccions després de dos anys. L’edició d’enguany també estarà marcada pel retrobament amb Mariapfarr, municipi amb qui comparteix agermanament. De fet, l’any que ve, aquest municipi austríac celebra el 1100è aniversari de la vila i els 130 anys del seu cos de Bombers i volen que Matadepera hi sigui present. En aquesta Festa Major hi haurà un partit de futbol entre Matadepera i Mariapfarr el 27 d’agost a les 18.15 hores.

Pel que fa a la resta de la programació destaca la inauguració de l’exposició fotogràfica dels 40 anys de la primera Trobada Internacional de Gegants, dels 100 anys del Club de Futbol de Matadepera, i dels 25 anys de l’Institut a Matadepera. També hi haurà el tradicional concurs de totxos a la plaça de la Cultura, que se celebrarà dissabte. A la nit tindrà lloc el sopar de germanor amb el concert de Balahits i després Mireia DG. La cercavila serà protagonista diumenge al matí i l’actuació de la companyia El Pot Petit a la tarda. L’espectacle piromusical tancarà la festa el 29 d’agost.

To Top