Matadepera

Demanen que el CAP de Matadepera recuperi l’horari d’abans de la Covid

SOM Matadepera ha organitzat una nova campanya per tal de millorar alguns dels serveis del centre

Sandra Safont, davant el CAP Matadepera

SOM Matadepera, associació veïnal creada recentment, ha organitzat una nova campanya per tal de millorar alguns dels serveis del CAP Matadepera, especialment pel que fa a l’horari general de l’equipament i a les mancances en el servei pediàtric actual.

Les peticions es basen en un informe elaborat per la mateixa associació amb les dades publicades a l’Institut d’Estadística de Catalunya, hi ha només un pediatre per atendre 1.670 nens amb edats compreses entre els 0 i els 14 anys, quan les recomanacions plantegen una ràtio d’un pediatre per cada 1.000 nens.

Pel que fa a l’horari, es demana recuperar l’horari d’abans de la pandèmia, quan s’atenia de 8 a 20 hores. Des de fa dos anys, només està obert al matí, fins a les 15 hores

Gestions de l’alcalde

El passat 23 de març l’alcalde Nil López, la regidora de Salut Pública Carme Querol, i la tècnica Maria Mas es van reunir a l’Ajuntament amb Alfredo García, director gerent del Consorci Sanitari de Terrassa i les responsables del CAP Matadepera per tal de reivindicar aquestes dues mateixes peticions.

En aquella reunió, a banda de fer balanç del CAP Matadepera i dels serveis que s’hi presten, ja es va acordar que a partir del setembre està previst que aquest equipament obri a les tardes. Pel que fa al reforç de pediatria, els seus responsables es van comprometre a “estudiar” la proposta.

To Top