Matadepera

Demanen més places escolars a infantil a Matadepera

SOM Matadepera, associació veïnal creada recentment, ha recollit prop de 800 firmes per demanar l’ampliació de places municipals del primer cicle d’educació infantil al poble. En menys d’una setmana, 793 persones s’han sumat a la campanya.

Guillem Montagut i Estel Riera, en el moment de presentar les signatures / Matadepera.cat

La proposta es va lliurar a l’Ajuntament aquest dimarts, sol·licitant una reunió amb el Govern municipal per exposar l’informe que acompanya la recollida: un estudi sobre la natalitat de Matadepera als darrers anys, on s’analitza l’oferta de places per a la primera etapa de l’educació infantil al municipi i una proposta sobre com solucionar-ne la manca.

Fons europeus

L’associació reivindica garantir, d’una banda, la continuïtat en l’ús com a llar d’infants de l’edifici actual de la Llar d’Infants Sagrada Família tal com segons l’associació requeria la donant d’aquest edifici en el seu testament, i de l’altra, ampliar l’oferta de places municipals del primer cicle d’educació infantil, tot aprofitant els fons europeus disponibles per a fer tal ampliació.

“Des de SOM Matadepera volem agrair la plena implicació dels veïns que s’han bolcat massivament en un tema que afecta els més petits del poble: el dret a matricular els fills a l’escola bressol que es decideixi”, ha comentat Guillem Montagut, portaveu de l’associació.

To Top