GentDT

El nou Kona híbrid ja és a Terrassa

Els entusiastes del popular Suv urbà de la marca Hyundai, el Kona, estan d’enhorabona perquè aquesta tardor ja ha arribat una nova opció de la gamma, el Kona híbrid. Aquest model respon la demanda dels clients europeus interessats en vehicles ecològics amb carrosseria Suv.

El públic terrassenc i vallesà ha pogut descobrir de prop recentment aquest nou disseny. Va ser el passat divendres 25 d’octubre en una exposició organitzada per Hyundai Solmacar. El concessionari del grup d’automoció CSM, va presentar el nou Hyundai Kona híbrid al centre comercial "Parc Vallès" de Terrassa.

Mireia Belmonte, en forma d’hostessa virtual, va descriure als interessats que s’acostaven a l’exposició les característiques del vehicle, les seves funcions. Un dels aspectes que van atraure més d’aquest disseny és la tecnologia BlueLink, una innovadora funció que permet localitzar i rebre dades del cotxe en temps real al mòbil o tauleta.

Els espectadors i assistents que passejaven pel centre comercial van poder apropar-se a conèixer el cotxe de la mà de la nedadora olímpica, així com participar en diferents sorteigs de la marca mitjançant un joc amb una tauleta per aconseguir diversos premis (smartwatch, localitzadors, etc.).

A més, tot el públic assistent va poder participar en un sorteig a l’Instagram del centre comercial en col·laboració amb Hyundai Solmacar. Els participants tenien l’oportunitat de gaudir d’un cap de setmana amb el cotxe i dues nits a un hotel a escollir.

El Kona original pren el nom de l’impressionant districte Kona de l’illa Gran de Hawai i es va llençar el 2017 com el primer Suv urbà de Hyundai a Europa. L’any passat el fabricant coreà va presentar el Kona elèctric, el primer Suv compacte totalment elèctric. Des del 2017 s’han venut 120.000 unitats de tota la gamma a Europa.

Hyundai disposa ja de la gamma de motoritzacions més àmplia del mercat. El nou model, a més del seu disseny elegant, ofereix un eficient sistema de propulsió híbrid i les opcions de connectivitat més avançades. La variant híbrida està inspirada en l’èxit del Kona original i del Kona elèctric. Equipa el motor Kappa 1.6 GDI de benzina i un motor elèctric d’imants que desenvolupa 43,5 CV (32 kw).

El trobareu al concessionari Hyundai Solmacar, que pertany al grup d’automoció CSM. Amb més de 10 anys de trajectòria en el sector, CSM Grup engloba els concessionaris i tallers oficials Toyota a Terrassa, Rubí, Granollers i Mataró; Lexus a Mataró, Mazda a Terrassa; i Hyundai a Terrassa, Rubí i Sant Cugat. //

To Top