GentDT

Una gran festa per al nou Mercedes Classe V

La periodista de TV3 Laia Ferrer va presentar i moderar dijous a la nit l’acte de presentació en societat del nou Mercedes Classe V, que va organitzar Stern Motor, concessionari del grup Movento per a Terrassa, Sabadell, Vic i Manresa. L’esdeveniment, que es va celebrar a la seu d’Stern Motor a Terrassa va comptar amb una gran afluència de públic: uns 350 convidats.

La cantant Beth Rodergas, el xef Marc Ribas i els representants de Stern Motor-Mercedes Benz Joaquim Badia (gerent) i Alejandro Pérez (cap de vendes de vehicles comercials del concessionari) van participar en una tertúlia , conduïda per la periodista Laia Ferrer. Posteriorment, Beth Rodergas va interpretar un tema musical i Marc Ribas va cuinar una truita amb ensaladilla russa, segons una recepta de l’àvia paterna de la Beth. El públic va poder seguir l’elaboració del plat a través d’una pantalla gegant.

Els assistents també van gaudir de l’oportunitat de fer-se fotos amb el Classe V per participar en el concurs fotogràfic de Stern Motor. El premi és un sopar al restaurant de Marc Ribas, La Taverna del Ciri. El guanyador es coneixerà el proper dia 30.

Joaquim Badia, gerent de Stern Motor, va explicar que les activitats del cicle Stern de Nit serveixen "per compartir experiències" i perquè "els clients gaudeixin" i va assegurar que "el feed-back està essent molt positiu". Badia va afegir que "per viatjar amb els meus fills sempre trio el Classe V".

Alejandro Pérez va assenyalar que aquest model de cotxe és "un maxivolum" i que a més de les "millores estètiques" presenta "motors amb grans prestacions i redueix les emissions i el consum".

Marc Ribas -el seu programa televisiu "Joc de cartes" està esponsoritzat pel Classe V- va comentar que havia batejat el cotxe amb el nom de "Joaneta", perquè el xofer de l’equip del programa es diu Joan. Quan seus al davant sembla un Mercedes normal amb acabats de luxe i quan mires al darrere descobreixes que tens tant d’espai com en una furgoneta".

Per a la cantant Beth, "anar tota la família viatjant en un Mercedes Classe V dóna una gran sensació de llibertat. És una experiència brutal". Va afegir que "m’encanta conduir i amb aquest cotxe encara més".

El nou Classe V és un model més modern, amb novetats rellevants pel que fa al disseny. Té una capacitat de fins a vuit places, un sistema actiu de frenat, transmissió automàtica 9G-Tronic, un motor eficient i dinàmic, nous acabats i paquet d’assistència a la conducció. A les dues files de seients del darrere es poden combinar seients individuals i bancs de 2 i 3 places, amb múltiples variants possibles.

Els detalls pràctics, com el sistema de guies sobre les que es poden desplaçar bancs i seients, o la possibilitat de col·locar els seients enfrontats entre ells, satisfan qualsevol desig exigent de confort. A més, amb els seus sistemes intel·ligents de seguretat i d’assistència a la conducció, el Classe V ajuda el conductor en totes les situacions, permetent-li d’arribar al seu destí d’una manera segura i relaxada.

To Top