GentDT

Hyundai Solmacar patrocina el triatló del TerrassaSports

El concessionari oficial del grup d’automoció CSM, Hyundai Solmacar Motor, ha signat un nou acord de patrocini amb la secció de triatló del club esportiu TerrassaSports.

La presentació d’aquest conveni de suport a l’esport local va tenir lloc la setmana passada a les instal·lacions del concessionari Hyundai de Terrassa, a l’avinguda del Vallès. Els diferents integrants de la secció de Triatló del club esportiu TerrassaSports, equipats amb les noves samarretes de competició, van participar a l’acte u van protagonitzar una sessió fotogràfica amb els models de cotxes més sol·licitats de la marca Hyundai. Tot seguit, l’equip de professionals del concessionari, amb una gran presència de treballadors del grup CSM i els membres de la secció de Triatló van gaudir d’una master class d’Spinning de 45 minuts de durada a les instal·lacions del club TerrassaSports.

A partir d’aquest conveni de patrocini els esportistes de la secció de triatló de l’entitat lluiran el logotip de Hyundai al maillot i culot. També s’exposaran altres elements de visibilitat de l’empresa d’automoció dins les instal·lacions del club, com ara espais publicitaris, enviament de mailing als socis per correu electrònic amb ofertes especials, possibilitat d’exposició de vehicles als entorns del club i presència en la pàgina web i la pàgina oficial de Facebook i Instagram del club. A més d’aquestes iniciatives fruit d’aquest patrocini properament es realitzarà una altra acció conjunta entre ambdues entitats per potenciar la campanya Juntos en el Asfalto, la qual té com a objectiu la prevenció i protecció dels ciclistes en la carretera gràcies a un cotxe Hyundai de suport que els acompanya durant les sortides. L’acció de la marca coreana tracta de protegir als més indefensos, els ciclistes, i fomentar la millor convivència entre conductors i ciclistes en la carretera.

L’acord de patrocini, que s’estendrà fins el final de la temporada 2019-2020, va comptar amb la presència dels gerents del grup, Carlos Solano i Carlos Mata, el cap de vendes de la instal·lació, Josep Artés, i del president de la secció de Triatló del TerrassaSports, Xavi Herència.

Aquesta col·laboració esportiva forma part de l’ADN de Hyundai Solmacar Motor i del grup d’automoció al qual pertany, CSM Grup Vallès Holding Automoció.

Amb més de 10 anys de trajectòria en el sector del motor, CSM Grup engloba actualment els concessionaris i tallers oficials de la marca Toyota a Terrassa i també a les ciutats de Rubí, Granollers i Mataró; la marca Lexus a Mataró, Mazda a Terrassa; i la marca Hyundai a Terrassa, Rubí i Sant Cugat. //

To Top