Gent de Terrassa

“Els joves es fixen més en com vesteixen els seus referents”

/ Alberto Tallón

Iker Haro, creador de la marca Glowings

“Fa quatre anys, més o menys, vaig començar a cridar l’atenció el món de la moda i des de llavors vaig començar a desenvolupar un projecte que era com un homenatge al meu oncle que va morir el 2018”, explica. Se li va ocórrer crear una marca de moda, Glowings, i va ser “un descobriment de mi mateix, per saber què volia fer, perquè estava una mica perdut i no sabia què fer”.

Aquesta inspiració el va portar a desenvolupar aquest projecte “perquè sempre m’han agradat molt les coses creatives”. De moment, ja ha fet dues samarretes i també comenta que estem intentant crear com una comunitat per potenciar el món dels ballarins, de hip-hop sobretot. “Fa poc vam fer un esdeveniment a Barcelona on vam fer batalles de ball i va estar molt bé” El lema d’aquesta comunitat és “The new freedom”. Considera que “el ball és com una forma de poder expressar-nos de manera lliure a través de sentiments o emocions que ens transmet la música”.

S’està formant i està fent un cicle superior de Moda i apunta que “ara, la roba més ampla està a l’ordre del dia”, en especial entre els joves. “Al final, la gent segueix una mica el que fa la majoria o el que veuen o el que escolten a les xarxes”, assenyala i afegeix que “els joves es fixen més en com vesteixen els seus referents”.

“Jo sempre anava vestit d’esport i, a partir del gènere “streetwear”, el gènere urbà, vaig descobrir que podia anar còmode i amb estil i també va ser com una motivació d’aprendre una mica més”, diu.

To Top