Miquel Muntada, gestor patrimonial i col·laborador de festes
“Vaig estudiar Pedagogia, perquè, en el seu moment entrar a INEF era molt complicat”, afirma. Volia dedicar-se al món de l’esport i fer classes d’educació física, però no va poder ser. Treballant de pedagog en una empresa de càtering, i en una reunió per tractar les activitats per a nens en el menjador, un pare li va oferir feina de comercial i la va acceptar.
“Vaig decidir de fer un canvi, perquè veia que no podia evolucionar i vaig treballar 12 anys de comercial”, assenyala. Posteriorment, es va decidir per gestionar el patrimoni familiar, tasca a la qual es dedica actualment. “Per què he de pagar un tercer si no m’ho puc portar jo?”, exposa.
També havia treballat de relacions públiques en discoteques i li ha sortit la possibilitat de col·laborar en esdeveniments o festes, particularment relacionades amb el que s’anomenen “remembers”, amb música dels anys 80 i 90 i ja ha participat en vàries.
“No em tanco a l’hora de col·laborar en els projectes que em surten i, si algú em proposa coses i m’agraden, accepto”, comenta. Afegeix que li agrada la relació amb la gent i “vendre un producte en què crec. Si no hi crec, no m’hi poso”, assegura. Considera que, en aquest cas, “no pots transmetre aquella seguretat al client. Hi haurà gent que ho podrà fer, però jo no”.
Exercir de professor d’educació física era el seu somni. Com a pedagog, va començar a fer classes, però la llei va canviar i ja no les podia fer. “M’encantava, però no va poder ser”, manifesta.