Gent de Terrassa

“Cal ajudar als músics locals i donar-los suport amb recursos”

/ Nebridi Aróztegui

David Traver, dinamitzador cultural

Costa definir-li, ja que es dedica o s’ha dedicat a un fotimer de coses, algunes més com a aficionat, però moltes d’altres de caràcter més proper al món professional. Va estudiar dos anys de Psicologia. “No tenia clar què volia fer quan tenia divuit anys i ho vaig provar i, com que treballava a la vegada”, va preferir guanyar diners.

Arran d’iniciar-se a la ràdio, amb programes de música catalana, a la Ràdio Municipal de Terrassa i a Matadepera Ràdio, “em van entrar les ganes d’estar a darrere dels concerts que estava anunciant o conèixer els grups”. Va començar a la Casa de la Música, com a responsable de comunicació i premsa. Simultàniament, també feia feina als Bucs Baumann. “Això em va fer posar en contacte amb els músics, que era el que jo perseguia”, diu. Creu que a Terrassa hi ha molta qualitat musical i el que cal, afirma, “és ajudar als músics locals i donar-los suport amb recursos”.

Treballa en un call-center, però no para i ha fet de road manager del cantant Litus, fa de responsable de premsa del Festival de Jazz de Terrassa, de speaker, de promotor musical de grups i altres activitats. “M’he de diversificar”, admet. Tot el que està relacionat amb la comunicació li agrada, però no pot dedicar-se en exclusiva. “En el sector cultural hi ha molta demanda i és petit”, apunta.

“Les meves aficions formen part de la meva activitat”. Tot i que fa un any que viu a Ullastrell, està vinculat al barri de Sant Pere de tota la vida i és membre de La Papallona des de fa trenta anys.

To Top