Paula Vives, gestora cultural
En l’actualitat, s’encarrega de la gestió cultural del Reina Victòria, mític establiment d’oci nocturn de la ciutat. “Tenim un projecte que ho està petant, les “jam-sessions”, els dimarts i els diumenges”, afirma. Les dels dimarts estan tenint molt d’èxit i, hi pot participar tothom, però “no és un karaoke”.
Va començar estudiant Filosofia, però ho va deixar i va acabar formant-se en Humanitats i, fent aquesta carrera, va descobrir la gestió cultural i va fer un màster. “Sempre vaig pensar que seria professora, però la paciència no és el meu i soc més creativa i més inquieta i activa” i va decantar-se per la gestió cultural.
Està oberta a qualsevol sector, i si treballés per algun museu, li agradaria que fos en estratègia digital que, considera, “no se li està donant el valor que té”. En aquest sentit, lamenta que “falta gent preparada i que tingui les idees clares i els coneixements” i afegeix que “hi ha molts dinosaures a les institucions i és difícil accedir-hi i és un problema que et trobes, que hi ha molt estancament”.
Comenta que “a la gent que acabem els estudis, ens demanen experiència i si no et donen oportunitats, no la pots tenir”. El sector de la música i els concerts li agraden molt, i diu que “és dinàmic i s’estan fent coses molt maques”. I també l’atrau “el turisme creatiu”, relacionat amb el territori.
Entre les seves aficions, destaca el ioga, llegir, sobretot llibres de filosofia (ara llegeix “L’art d’estimar”, d’Eric Fromm) i també de poesia contemporània, “en clau femenina”.