Fira Modernista

Lluís Muncunill, protagonista de la pròxima Fira Modernista de Terrassa

Lluís Muncunill i Parellada és l’arquitecte per excel·lència de la Terrassa modernista i un referent de l’aplicació d’aquest estil arquitectònic al món industrial de Catalunya. L’arquitecte va deixar edificis emblemàtics a Terrassa com la Masia Freixa, la seu del Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) o l’Escola d’Enginyeria de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). La ciutat li retrà homenatge en la pròxima edició de la Fira Modernista.

La temàtica de la pròxima edició s’ha revelat aquest diumenge al vespre en l’acte de cloenda de la Fira Modernista de Terrassa que ha tingut lloc al Teatre Principal. L’acte ha estat protagonitzat per la Banda de Terrassa i el Ballet Contemporani de Catalunya que, sota la direcció artística de Sebastien Mari, han col·laborat per fer una actuació divertida i de qualitat.

Música, dansa, cultura i valors s’han mesclat a l’escenari per fer gaudir el públic d’un espectacle únic: la recreació i adaptació del Carnaval dels Animals, del compositor francès Camille Saint-Saëns.

Lluís Muncunill, protagonista de la pròxima Fira Modernista de Terrassa
To Top