Festival Jazz Terrassa

5 plans (jazzístics) per a 5 escenaris (terrassencs)

Agenda

  • Swing al pati del MNACTEC

El Museu organitza el tradicional vermut jazz al seu pati històric. El concert tindrà lloc el diumenge 3 de març, a les 12.30 hores. Anirà a càrrec d’Omuamua Swing Trio (amb la veu de July Aymí, la guitarra de Josep Traver i el contrabaix de Manuel Krapovickas). A més, podeu aprofitar per visitar el museu, que fa portes obertes. 1 euro.

  • Fotografia a la Cúpula d’Amics de les Arts

La Sala La Cúpula d’Amics de les Arts (a l’antic Cercle Egarenc) inaugura el dijous 7 de març l’exposició fotogràfica “Nous referents de la Nova Jazz Cava”. Són fotografies de Xavi Almirall dels músics Alba Pujals, Alba Ruiz, Oriol Vallès, Xavi Castillo, Marc Uroz, Pau Gurpegui, Mireia Vidal i Atenea Carter. A partir de les 18 hores. Gratuït.

  • Cinema documental a la Biblioteca Central

Una nova ocasió per veure el documental “Terrassa és jazz”, a les 17.45 hores del dijous 7 de març. En acabar, tertúlia amb Adrià Font i Lluís Rambla i el director Antoni Verdaguer.

Hotel Don Cándido

  • Festa de benvinguda a l’Hotel Don Cándido

L’Hotel Don Cándido celebra el divendres 8 de març una festa de benvinguda al festival. A partir de les 20 hores, hi actuarà l’Octavi Coronado Swingtet (amb Claudio Marrero, Federico Mazzanti, Joan Martí i Carles Guberna). L’organitza l’Associació Terrassahoppers, amb motiu dels seus vint anys. L’entrada té un preu de 26 euros.

  • Casa de la Música

La Casa de la Música (a l’interior del Vapor Albinyana) també col·labora amb el Festival de Jazz amb el concert de Sybille’s on Jupiter, que té lloc el proper dissabte 9 de març, a partir de les 20 hores. En formen part, de la banda, els músics David Adelantado, Jofre Fité, Ana Cruz i Andrea González. Entrades anticipades 10 euros (i a taquilla 12 euros).

5 plans (jazzístics) per a 5 escenaris (terrassencs)
To Top