Festa Major

La Moguda Rock Terrassa 80’s es torna a exhibir al Vapor Ventalló

Esquizofrenia, Isa Kaisa, ADN i Ostiaputa tornen a actuar a Terrassa

Primer pla del cantant d’Esquizofrenia, Xavi Corral / alberto tallón

Entre l’amalgama de concerts programats per a aquesta Festa Major, no podia faltar la seva porció d’un moviment que ha volgut recuperar la prolífica presència de grups de rock a la ciutat en la dècada dels vuitanta. Organitzat per Moguda Rock Terrassa 80’s, l’espai del Vapor Ventalló va acollir dilluns un concert amb formacions representatives de tot el que es va viure llavors com Esquizofrenia, Isa Kaisa i ADN. A la nit, era el torn de la banda Ostiaputa, després d’una reeixida gira per Mèxic.

Era una oportunitat per poder escoltar als grups que, per motius merament climatològics, no van poder participar en el concert de la Plaça Vella celebrat el passat mes d’abril. Llavors, la pluja va impedir la seva actuació i aquest dilluns es va poder reparar amb aquest concert. Aquest va ser l’objectiu des del primer minut dels organitzadors, que els tres grups poguessin participar i es va programar tot per a la Festa Major.

Els concerts van començar a la tarda, amb la presència del grup actuant Esquizofrenia, seguits d’Isa Kaisa, per acabar amb l’actuació d’ADN, que a l’abril havia captat a espectadors de Madrid o el País Basc.

Perllongar el projecte

Aquest era, en principi, l’últim concert d’aquest viatge al passat, que ha cridat l’atenció d’un bon nombre d’espectadors en tots els concerts. La intenció dels promotors de Moguda Rock Terrassa 80’s, però, és perllongar aquestes mostres per recordar aquest moviment.

To Top