Cultura i Espectacles

Carla Miralda es desvirtualitza i canta “in situ” a Terrassa

Centenars de persones van seguir el concert en un ambient familiar amb molta presència de canalla entusiasta.

La intèrpret va cantar dilluns davant d’un univers fan / ALBERTO TALLÓN

De la pantalla de la televisió al parc de Vallparadís. Carla Miralda va aparèixer aquest dilluns davant els terrassencs en la seva primera actuació en solitari d’ençà que s’ha donat a conèixer al “talent show” “Eufòria”.

Centenars de persones van seguir el concert en un ambient familiar amb molta presència de canalla entusiasta.

Moltes famílies completaven així el recorregut de concerts eufòrics que va tenir diumenge el seu gran dia, amb Triquell, Lildami i Miki Núñez. “Hem fet el complet”, comentaven alguns espectadors.

Carla Miralda ha aconseguit les darreres setmanes traspassar la pantalla i arribar al cor de milers de catalans amb la seva energia desbordant, el seu entusiasme i la seva veu privilegiada. Aquest dilluns, va deixar enrere el plató que l’ha donat a conèixer i va debutar en solitari a la Festa Major. Els fans que l’han seguit a través de la televisió i que, amb els seus vots, han fet que s’alcés amb el segon lloc al concurs musical de TV3 “Eufòria” la van tenir cara a cara.

La de la terrassenca Carla Miralda va ser una incorporació d’última hora al programa de Festa Major de Terrassa, però no va decebre amb un concert de versions en què va repassat els grans “hits” que l’han dut a la fama televisiva, i que va arribar només un dia després que l’egarenca omplís el Palau Sant Jordi de Barcelona amb els seus companys de “talent show”.

To Top