Festa Major

El debut d’una estrella de la tele

Carla Miralda oferirà dilluns a la Festa Major de Terrassa el seu primer concert en solitari després del seu pas d’èxit per ”Eufòria”

Les últimes setmanes ha aconseguit traspassar la pantalla i arribar al cor de milers de catalans amb la seva energia desbordant, el seu entusiasme i la seva veu privilegiada. Dilluns 3 de juliol (a les 21 hores, a l’Espai Vela del parc de Vallparadís) deixarà enrere el plató que l’ha donat a conèixer i debutarà en solitari a la Festa Major de Terrassa. Els fans que tants divendres la van seguir a través de la televisió i que, amb els seus vots, van fer que s’alcés amb el segon lloc al concurs musical de TV3 “Eufòria” la podran tenir cara a cara.

La de la terrassenca Carla Miralda va ser una incorporació d’última hora al programa de Festa Major, però ben segur que no decebrà amb un concert de versions en què repassarà els grans “hits” que l’han dut a la fama televisiva i que arribarà només un dia després que l’egarenca ompli el Palau Sant Jordi de Barcelona amb els seus companys de “talent show”.

Prepara’t el concert

La terrassenca repassarà algunes de les cançons que va interpretar a “Eufòria”. T’hem preparat una llista de reproducció amb alguns temes originals i les seves versions:

To Top