Diners

Premis a empreses i entitats que inspiren

La Cecot reconeixerà dilluns organitzacions diverses que es mantenen en adaptació constant als canvis de l’entorn, creixen, innoven i asseguren la continuïtat de la seva activitat diària

Dilluns que ve, 21 d’octubre, la Cecot celebra la seva trobada anual en el marc relacional de la Nit de l’Empresa, que enguany tindrà lloc a l’Auditori de Barcelona i que l’organització preveu que aculli prop d’un miler de persones. L’acte serà presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Salvador Illa, i entre les principals autoritats confirmades hi ha també el president del Parlament de Catalunya, el ministre d’Indústria i Turisme, el conseller d’Empresa i Treball, la consellera d’Economia i els presidents de la CEOE, de CEPYME i de Foment del Treball.

La Cecot considera que, en l’actualitat, és més imprescindible que mai donar suport a aquelles empreses que es mantenen en constant adaptació als canvis de l’entorn, creixen, innoven i asseguren la continuïtat de la seva activitat diària. “Necessitem referents i els Reconeixements al Progrés Empresarial serveixen com a plataforma per donar visibilitat a empreses i equips que estan avançant en el desenvolupament de les seves operacions, alhora que poden inspirar altres organitzacions”, destaca el president de la patronal, Xavier Panés.

38 candidatures

De les 38 candidatures presentades en aquesta edició a les sis categories obertes a concurs, els membres del jurat han resolt a favor de Coca-Cola Europacific Partners, Comexi, MAT Product & Technology, Torrons Vicens, Centros Mercè Torguet i l’escola Ginebró. Vítaly distingirà Telstar i l’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil i el Gremi de la Fusta seran premiats pel seu impuls a l’associacionisme empresarial. El fundador i president d’honor de Fluidra, Joan Planes, rebrà el Reconeixement a la Personalitat.

Durant la gala, la Cecot també distingirà la trajectòria de tres empreses centenàries: Editorial Clie, fundada el 1924 i amb seu a Viladecavalls, la terrassenca CASAS The Shoe Town, nascuda el 1923, i la barcelonina Companyia General Càrnia, que va iniciar la seva activitat el 1920.

La Nit de l’Empresa de la Cecot tornarà a ser un esdeveniment “carbon neutral”. D’altra banda, enguany, de la recaptació en la venda d’entrades, la Cecot farà una aportació de 3.000 euros a Cerclemón (comissió solidària del Cercle Cecot de Joves Empresaris) per col·laborar en un projecte solidari impulsat per la Fundació Educativa Terrassa.

Premis a empreses i entitats que inspiren
To Top