Diners

Òscar Expósito és el nou president dels fabricants d’ingredients cosmètics

El CEO i cofundador de l’empresa de Terrassa Vytrus Biotech es proposa dinamitzar i enfortir l’Asociación Española de Ingredientes Cosméticos

Òscar Expósito, CEO i cofundador de l’empresa terrassenca Vytrus Biotech, ha estat nomenat president de l’Asociación Española de Ingredientes Cosméticos (AEIC), entitat que representa els fabricants d’ingredients cosmètics a l’Estat espanyol i és el principal interlocutor amb la Federació Europea d’Ingredients Cosmètics (EFfCI).

Amb una trajectòria consolidada en innovació i sostenibilitat, Expósito assumeix aquesta responsabilitat amb l’objectiu de dinamitzar l’AEIC i enfortir el seu paper dins del panorama europeu d’ingredients cosmètics. “Sota la seva direcció, es buscarà augmentar la filiació de l’associació i oferir un major nombre de serveis a les empreses del sector, potenciant l’accés a coneixements tècnics, normatives reguladores i connexions internacionals”, expliquen des de la firma egarenca, especialitzada en ingredients actius derivats de cèl·lules mare vegetals per a la indústria cosmètica.

A través dels seus grups de treball, l’AEIC articula les principals demandes del sector en temes crucials com ara regulacions, toxicologia, microplàstics i polímers, entre altres. “Ser nomenat president de la AEIC és un gran honor i una oportunitat única per a continuar aportant valor a la indústria. Em comprometo a treballar per augmentar la quantitat de socis i garantir que l’AEIC continuï sent un punt de referència en la defensa dels interessos de les empreses d’ingredients cosmètics, connectant les seves necessitats amb Europa. A més, com a líder de Vytrus, aquest rol em permetrà enfortir la nostra missió d’impulsar una cosmètica més sostenible i innovadora”, diu el nou president.

To Top