Diners

La Cecot trasllada la seva seu de Barcelona a l’Eixample

La patronal egarenca explica que el creixement del volum d’usuaris i l’increment de col·lectius sectorials i professionals els ha dut a plantejar un canvi d’ubicació

El president de la Cecot, Xavier Panés, i el president del Parlament de Catalunya, Josep Rull / Cecot

La Cecot ha traslladat la seva seu barcelonina del districte 22@ a l’Eixample “per facilitar l’accés dels seus serveis als usuaris”. El nou despatx de la patronal terrassenca està ubicat al número 227 del carrer de Nàpols i va ser inaugurat dilluns al vespre pel president del Parlament de Catalunya, Josep Rull. El polític egarenc va ser l’encarregat de descobrir la placa commemorativa, en presència del conseller d’Empresa i Treball, Miquel Sàmper, el president de l’entitat, Xavier Panés, els vicepresidents de la Cecot Toni Palet i Carlos Garriga, i el director general de Barcelona Activa, Lorenzo di Pietro.

“Fa divuit anys, des del maig de 2006, que treballem des de les nostres oficines a Barcelona oferint, principalment, els serveis relacionats amb emprenedoria, creixement i consolidació empresarial; i molt especialment Reempresa, BANC i HelpEmpresa. Però també acollim reunions i formacions de petit format. Ens movem per estar més a prop dels nostres usuaris”, va explicar Panés.

Des de l’organització multisectorial expliquen que el creixement del volum d’usuaris i l’increment de col·lectius sectorials i professionals “que estem impulsant darrerament” estan generant també una dinàmica de creixement en la prestació de serveis i que això els ha dut a plantejar un canvi d’ubicació “amb el propòsit principal de facilitar l’accés als usuaris”. “Donant continuïtat al Pla Estratègic, a partir d’aquest any entrem en un pla de creixement dels serveis orientats a persona a Barcelona i es fa imprescindible ubicar-nos en espais que facilitin l’accés d’aquestes persones”, assenyalen.

Fotografia de grup durant l’acte d’inauguració / Cecot

La mobilitat i els accessos a l’anterior ubicació del 22@ suposaven un fre per l’atenció dels usuaris, però també dels equips de treball, indiquen des de l’entitat empresarial. “La interconnexió per als desplaçaments i la manca de serveis al voltant de l’anterior ubicació es veuen notablement millorats amb el canvi d’emplaçament”, asseguren.

Implicació en temes de país

Durant les seves intervencions en l’acte d’inauguració, que va ser de caràcter privat, tant el president del Parlament de Catalunya, com el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya van fer referència a les relacions professionals i institucionals mantingudes en el passat amb la Cecot i un àmbit compartit com ho és Terrassa. Rull va valorar positivament la presència d’una patronal com la Cecot a Barcelona i va subratllar la implicació de l’entitat en temes de país. “Destaco tres temes d’actualitat al Parlament i d’importància per la nostra ciutadania. El primer és el debat sobre el finançament per Catalunya i aquí, la Cecot ja es va posicionar públicament fa molts anys. El segon és tot allò que fa referència a la fiscalitat de les empreses, que és quelcom que el Parlament se n’ha de fer ressò, i el tercer, un tema del que heu fet bandera, que esteu impulsant molt proactivament, que és la simplificació administrativa. És un tema cabdal i des de la institució que presideixo en som ben conscients”, va dir.

Per la serva part, Sàmper, qui va reconèixer que no era conscient dels 18 anys de tasca de la Cecot a Barcelona, va reiterar durant la seva intervenció la importància de la col·laboració publicoprivada, ben entesa i ben gestionada, per aconseguir resultats positius per la ciutadania. Un repte que va assegurar que assumeix des de la seva responsabilitat com a conseller.

La inauguració, de caràcter privat, va comptar amb l’assistència de membres del comitè executiu, de la junta directiva, de l’equip de direcció i la plantilla de Cecot que treballa a Barcelona, així com representants d’empreses ubicades al mateix edifici.

To Top