Diners

Innovadora col·laboració entre WindowSight i VIDAA

La galeria preinstal·lada VIDAA Art, substitueix la telepantalla tradicional d’una Smart TV, i ara comptarà amb col·leccions seleccionades de l’empresa egarenca

Els usuaris poden gaudir d'una nova experiència artística mentre treballen des de casa, es relaxen o sopen amb amics.

L’empresa terrassenca WindowSight VIDAA, el sistema operatiu de Smart TV de més ràpid creixement i que controla més de 30 milions de dispositius a escala mundial, s’han associat per revolucionar la forma en què es consumeix l’art a través de la televisió. Aquesta col·laboració permet als consumidors transformar fàcilment els seus televisors en galeries digitals interactives, fent que l’art sigui més accessible que mai.

La galeria preinstal·lada de VIDAAVIDAA Art, substitueix la telepantalla tradicional d’una Smart TV, i ara comptarà amb col·leccions seleccionades de l’startup egarenca WindowSight, començant per obres d’artistes reconeguts com Van Gogh, Johannes Vermeer, Klimt, i fotografia impressionant dels telescopis Hubble i James Webb. La selecció també inclou fotografia captivadora de natura i vida salvatge de figures destacades de National Geographic com Tim LamanBabak TafreshiJim Richardson, i Arturo Rodriguez, les obres dels quals han aparegut a les portades de la famosa revista en nombroses ocasions a diversos països. Més de 1.000 d’aquestes obres estaran disponibles gratuïtament per als usuaris.

La col·laboració coincideix amb el llançament de la CanvasTV de Hisense, anunciat oficialment a l’IFA 2024, però la solució VIDAA Art oferirà aquest repositori artístic en qualsevol Smart TV amb el sistema operatiu VIDAA OS. El nou VIDAA Art, impulsat per WindowSight, també permet als clients personalitzar la seva experiència de galeria seleccionant diferents marcs per a les seves obres, personalitzant l’ordre i fins i tot creant les seves pròpies llistes de reproducció.

Pol Rosset, CEO i cofundador de WindowSight, va destacar la importància d’aquesta aliança: “Aquesta col·laboració no només fa accessible l’art, sinó que l’integra a la vida quotidiana, fent més fàcil envoltar-se de cultura i bellesa. Els estudis mostren que interactuar regularment amb l’art, fins i tot només 30-40 minuts al dia, pot millorar el benestar mental, estimular la creativitat i augmentar la funció cognitiva. Aquesta col·laboració porta tots aquests beneficis directament a casa teva.”

Guy Edri, CEO de VIDAA, va afegir: “La nostra filosofia sempre ha estat ser una plataforma oberta que treballa amb socis increïbles d’arreu del món. WindowSight són experts en arts visuals i la seva experiència ens ha permès crear un producte impressionant que fa que els nostres clients sentin que casa seva pot ser una galeria d’art. Estem entusiasmats de continuar expandint aquesta col·laboració en el futur.”

Amb VIDAA OS, integrat en més de 30 milions de televisors intel·ligents arreu del món i en més de 350 marques de televisor, aquesta col·laboració ofereix a qualsevol persona una forma sense precedents d’interactuar amb l’art i la cultura. Transformant les pantalles dels seus televisors en galeries en moviment, els usuaris poden gaudir d’una nova experiència artística mentre treballen des de casa, es relaxen o sopen amb amics.

To Top